Paluu arkeen – askel kerrallaan on ok

Sanotaan, että kun jotain todella mullistavaa tapahtuu, ensireaktiona on shokki, jonka jälkeen alkaa toipuminen ja tästä seuraa toimiminen. Itselläni koronan aikaansaama myllerrys sovittujen töiden sekä koulutusten siirryttyä tulevaan sai ensilamaannuksen jälkeen aikaan kiihkeän tiedon etsinnän. Miten parhaiten välttää sairastuminen, miten varautua sairastamiseen, miten auttaa lähimmäisiä karanteenin keskellä jne.

Seuraavassa vaiheessa kaiken tietotulvan keskellä tuli tarve ajatella jotain muuta – tai olla ajattelematta. Täyttää päiviä ulkoilulla, puheluilla perheen kesken, live streamatuilla jumppatunneilla ja iltoja ystävien skypetapaamisilla, rästileffoilla ja rästilukemisilla, joita oli ehtinyt taas kasaantua.

Nyt pääsiäislomaviikon jälkeen olen selkeästi siirtynyt kolmanteen vaiheeseen. Tarvitsen toimintaa. Olen tarttunut uusiin, mielenkiintoisiin juttuihin osallistumalla mm. palvelumuotoilun valmennukseen ja webinaareihin geenien ja hormonitoiminnan yhteyksistä. Vihdoin ryhdistäydyn myös tällä FB-sivullani ja kirjoittaa teille lyhyesti päivittäin, jonkun tärkeä asian ravintoon ja hyvinvointiin liittyen.

Muutos vie aikaa ja on hyvä aloittaa askel kerrallaan. Toivottavasti päivittäisistä vinkeistäni on hyötyä sinulle kohti parempaa jaksamista ja hyvinvointia😊 Monesti hitaasti toteutettu muutos on tulokseltaan kestävämpi kuin ’kaikki kerralla uusiksi’ -taktiikka, joka saattaa uuvuttaa vauhdikkaan startin jälkeen.

Aurinkoa kevääseesi!

Jaa kirjoitus