Miltä kuulostaisi ravintoretriitti kauniilla Ranskan maaseudulla?

Ravintoretriitti Ranskan maaseudulla Ravintoluotsi ja Happy Hamlet

Osallistuin viime syyskuussa Lounais-Ranskassa joogaretriittiin, joka järjestettiin the Happy Hamletin rentouttavassa ja inspiroivassa ’kyläpahasessa’. Suska ja Nico ovat muovanneet tuosta vanhasta tilasta mielettömän kotoisan ja kutsuvan retriittipaikan, jossa ei voi välttyä rentoutumasta kauniissa maalaismaisemassa, raikkaassa ilmassa, puhtaan ja maittavan ruuan äärellä yhdessä kiireettömien ja iloisten ihmisten kanssa. Sillä ilo todellakin tarttuu the Happy Hamletissa!

Tästä retriittielämyksestä kumpusi ajatus yhteistyöstä puhtaasta ja luonnollisesta ravinnosta kiinnostuneen Suskan kanssa. Niinpä olemme yhdessä ideoineet Hyvinvointia Ravinnosta -retriitin, joka on räätälöitävissä kestoltaan yrityksen tai ryhmän tarpeisiin ja sopivaan ajankohtaan. Retriitissä voit yhdistää työskentelyn tiimisi kanssa ja hyvinvointisi lisäämisen ravintovalmennuksen avulla.

Kehoasi kuuntelemalla opit tekemään juuri sinulle sopivia valintoja. Yksilöllinen, kokonaisvaltainen ravintovalmennus tarjoaa sinulle tietoa ja oivalluksia, joiden toteuttaminen arjessa tuottaa hyvää oloa sekä vireyttä verensokeri- ja hormonitasapainon sekä suoliston ja aivojen hyvinvoinnin kautta. Saat lähtötilanteeseen ja henkilökohtaiseen konsultointiin perustuvat yksilölliset ravintosuositukset. Ryhmän kanssa käymme päivittäin läpi eri aiheita ravinnon voimasta kehon ja mielen hyvinvointiin.

Lue lisää tästä mahdollisuudesta https://thehappyhamlet.com/b2b/ravintoluotsi ja ota meihin yhteyttä.

Jaa kirjoitus